top of page
Anmälan och betalningsinformation 

Anmäl dig senast den 6 november  via formuläret nedan. En anmälan per deltagare.

Anmälan är bindande

Avgift för konferensen är  500 kr/deltagare.

Som privat deltagare betalar du in avgiften själv när du har gjort anmälan:

  • Via Swish 1236693030, skriv för och efternamn i betalningen.

  • Via Plusgiro 21087-2 eller Bankgiro 5469-7024, skriv för och efternamn som meddelande.

Om du anmäler dig via din arbetsgivare skickas faktura.

  • Vid faktura viktigt att du anger korrekt fakturaadress.  Här anger du också referensnummer, ansvar eller kostnadsställe. Om du är osäker, fråga din chef. 

 

Länk till konferensen skickas senast 15 november. Denna kan hamna i spam/skräpposten (speciellt om du använder gmail). så var vänlig och håll utkik där.

Vill du bli medlem, medlemskapet gäller direkt. Bli medlem

fågel

Vår integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistik login, betalningar etc på korrekt sätt. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till annan part. 

Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Enligt GDPR får vi inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande. Genom att ni klickar på "skicka knapparna" i våra formulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för ovanstående ändamål.

Tack för din anmälan! Länd till konferensen skickas senast 15 november. Har du inte fått någon länk senast 16 nov: Maila info@nobab.se.

bottom of page